Володимир Кожевніков|Владимир Кожевников Місце народження: Рига Досвід роботи: педагог з латиноамериканських танців Акторська освіта: акторська школа Нагороди: Baltic talants - 1 місце, Baltic-транзит Кумири: Антоніо Бандерас, Адріано Челентано Досвід роботи на сцені: концертний зал Дзінтерс Хобі: гімнастика Мрія: виступати у великих концерт-холах На безлюдний острів візьме: фото коханої дівчини, фото батьків, сірники Неординарний вчинок: заради друга взяв його провину на себе Володіння іноземними мовами: англійська
У дитинстві Володимир хотів бути Зорро. На кастинг шоу "Україна сльозам не вірить" прийшов тому що любить співати і танцювати. Хотів, щоб помітили і дали можливість випробувати себе. Друзі вважають Володимира веселим, відкритим, щирим. 1 млн гривень витратив би на купівлю квартири.
ооо а этот двигается оч легко и просто бомбовски *_*
♥Brothers Borisenko♥ - это лучшее, что я видела, слышала и чувствовала. ♥♥♥ I ♥ BB. ******************************************* Dean Winchester, I love you ^_^ ♥♥♥
_-Ю$Я-_, налысо аахахахха и Яма2 готов))
♥Brothers Borisenko♥ - это лучшее, что я видела, слышала и чувствовала. ♥♥♥ I ♥ BB. ******************************************* Dean Winchester, I love you ^_^ ♥♥♥
ДорианГрей, нужно будет предложить организаторам такую идейку)) ну хотят же они "новых звезд")))
...та ладно... за эксперименты еще никто не садил))хд
ВСЁ!!! Я решила за кого болею на УСНВ! Это будет ОН))) Я нашла то что искала))) Теперь Вова мой фаворит))) Двигается он офигительно, симпатичный и чтобы ты, ДорианГрей, не говорил он МАЧО Чёто у них там в Латвии одни талантливые пацаны) То Шуринс, то теперь Вова... Надо туда сьездить)))