Дата народження: 23 березня 1989 р. Освіта: ВИШ – Одеський Державний Екологічний університет, спеціальність – менеджер з управління персоналу. Досвід роботи: приватне підприємництво (DVD-диски) Кумири: гурт “Чайф”, гурт “5'NIZZA”, Ляпіс Трубєцкой У дитинстві мріяв стати: каратистом, як у кінофільмах. Три речі, що взяв би на безлюдний острів: гурт “Віа-Гра” Музичний стиль, в якому бажаєте працювати: реггі, дворовий, реп, рок, власний стиль. Хобі: тайський бокс, акробатика, театр, музика, гумор Хотів би заспівати у дуеті з: поки не знаю. Коля Серга на фабрике суперфинал: Коля Серга и Оля Цибульская - Девочка Оля Видео мп3 Коля Серга на фабрике звезд 3: Коля Серга, Потап и Настя Каменских - Не люби мне мозги mp3 Николай Серга - Ду,ду,ду(Хочу Светку Лободу) мп3 видео Коля Серга и Ева Бушмина и БандЭрос - Адьес Видео Мп3 Коля Серга и Винницкая - Тумба буги мп3 видео Артем Мех,Коля Серга и Виталий Чирва - Буги-вуги каждый день мп3 видео Коля Серга и Ирина Крестинина - Опять метель мп3 видео Коля Серга - Уходи мп3 видео Коля Серга и Александр Рыбак - Fairytale мп3 видео Коля Серга - Завтыкал мп3 видео Коля Серга - Жадины Говядины мп3 видео Студийные записи: Коля Серга - Ду ду ду Коля Серга - Неофициальный гимн фабрики звезд 3 Коля Серга - Уходи Коля Серга - Мы не такие как вчера Коля Серга - Иди в ж... на пмж.... Коля Серга - Про Бетмена Коля Серга - Завтыкал Коля Серга и Ира Крестинина - Опять метель
|