Дата народження: 11 лютого 1991 р. Місце народження: м. Чернівці Освіта: музичне училище, відділення - вокал. Досвід роботи: вчитель танців “hip-hop”. Кумири: Chris Brown, Jay Sean. У дитинстві мріяв стати: космонавтом. Три речі, що взяв би на безлюдний острів: “БумБокс”, ніж та сірники. Музичний стиль, в якому бажаєте працювати: R&B, hip-hop, поп. Хобі: танці. Хотів би заспівати у дуеті з: Петром Дмитриченком. Вася Нагирняк на фабрике звезд 3: Вася Нагирняк и Отпетые Мошенники - Люби меня люби мп3 видео Вова Борисенско и Саша Нагирняк и Quest Pistols - Белая стрекоза Видео Мп3 Вася Нагирняк и Ерика и Наташа Королева - Чуть-чуть не считается мп3 видео Вася Нагирняк и Real O - Я бы мп3 видео Вася Нагирняк и Бис - Пустота мп3 видео Вася Нагирняк - Sexy back мп3 видео Вася Нагирняк - Я тобі вірив мп3 видео Студийные записи: Вася Нагирняк - Я скучаю Вася Нагирняк - Торкнись Вася Нагирняк - Ты мой друг Вася Нагирняк - Sex Вася Нагирняк - Sexy Back Вася Нагирняк - Новий рік Вася Нагирняк - Я тобі вірив
|